Rakennusliike Insinöörilinja Oy Kotka

Rakennustoimisto Insinöörilinja Oy Kotka on vuonna 1993 perustettu yritys, jonka liikevaihto vuonna 2015 oli 9,8 milj. euroa. Yrityksen omistuspohja on yksityinen ja omistajat ovat mukana yrityksen toiminnassa. Käytössä on pitkä ammattikokemus rakentamisen eri osa-alueilta, toimiva yhteistyöverkosto sekä nykyaikaiset menetelmät. Tarvittaessa osallistumme myös suunnitteluun.

Yrityksen pääasialliset toimialueet ovat Kymenlaakso, Uusimaa sekä Kanta- ja Päijät-Häme. Yrityksen konttori sekä tuotantotilat sijaitsevat Pyhtään Siltakylässä.

Vahvuuksiamme ovat pitkä toimintahistoria, hyvä maine sekä pitkät asiakassuhteet. Toteutamme kaikenkokoisia kohteita pienestä korjauksesta suuren kauppakeskuksen muutostöihin saakka, uudisrakentamisessa pientalosta kerrostaloon. Yrityksellä on resurssit kokonaisvaltaiseen palveluun ja laaja kokemus erilaisista hankkeista alkaen suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Teemme jatkuvasti työtä palvelujen kehittämiseksi, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden nykyiset ja tulossa olevat tarpeet entistä paremmin.

Asiakkaat ovat Insinöörilinjalla suuressa arvossa ja pyrimme yhteistyössä asiakkaiden kanssa luomaan innovatiivisia ja toimivia ratkaisuja. Tiiviin yhteistyön avulla yritys pystyy kartoittamaan asiakkaan tarpeet, laatimaan suunnitelmat ja toteuttamaan kaiken kustannustehokkaasti.

Insinöörilinja hoitaa kaikki työnsä luotettavasti. Aika on tärkeää jokaiselle, siksi työt suoritetaan asiakkaan vaatimassa aikataulussa. Meillä on projekteille ammattitaitoiset tekijät, jotka huolehtivat asiakkaiden eduista.